Ας μιλήσουμε για την αλήθεια της ιστορίας του συλλόγου!

Print Friendly, PDF & Email

Με απροκάλυπτα ψέματα ακόμα και για την ιστορία του συλλόγου οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ θέλουν να κρύψουν ότι και παλιά και τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να χτυπήσουν τον αγωνιστικό προσανατολισμό του συλλόγου και να επιβάλλουν τον κυβερνητικό συνδικαλισμό της πλειοψηφίας της ΔΟΕ. Καμιά πρωτοβουλία καμιά δράση που να ξεφεύγει από τη γραμμή της ΔΟΕ.

Μιλάνε χωρίς ντροπή οι Ενωμένοι Εκπαιδευτικοί για τα 20 χρόνια που ο σύλλογος είναι στα χέρια της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!!! Γιατί θέλουν να ξεχνάνε ότι:

  • το 2009 – 2011 πρόεδρος από την ΠΑΣΚ ήταν ο Γ. Ρούπας και γραμματέας από τη ΔΑΚΕ (όπου συμμετείχε ο Γ.  Κανελλόπουλος) και παρ ότι ήταν πρώτη δύναμη η Ανεξάρτητη Κίνηση – οι ίδιοι άνθρωποι της «σύνθεσης» και της «ενότητας» ( η 2η ΠΑΣΚ και 3η ΔΑΚΕ συγκρότησαν προεδρείο μόνες τους) την απέκλεισαν εντελώς από το προεδρείο του συλλόγου!!! (Αποτελέσματα εκλογών 2009 Νοέμβρης :  https://www.syllogosksotiriou.gr/29/)

Εδώ το πρακτικό της συγκρότησης του 2009 : https://www.syllogosksotiriou.gr/2010-03-25-23-34-17/

  • H Ανεξάρτητη Κίνηση ήταν πρώτη δύναμη στο σύλλογο το 2007 με 3 μέλη στο ΔΣ και 2 μέλη  η ΠΑΣΚ και 2 μέλη η ΔΑΚΕ και ενώ μετά την μεγάλη απεργία του 2006 ψήφισαν για πρόεδρο του συλλόγου τον Κ. Τουλγαρίδη από την Ανεξάρτητη Κίνηση/ Παρεμβάσεις το 2009 το Φλεβάρη, τον «καθαίρεσαν»  από πρόεδρο του συλλόγου !!! γιατί εναντιώθηκε στο διάλογο με το Υπ. Παιδείας, την Γιαννάκου  και την επιτροπή Μπαμπινιώτη : https://www.tanea.gr/2009/03/05/greece/me-episimotita-tha-arxisei-o-ethnikos-dialogos-gia-tin-paideia/
  • Το 2011 αρνήθηκαν (ως εκπρόσωποι της ΠΑΣΚ τότε) τη συγκρότηση προεδρείου (γραμματέα, αντιπρόεδρο και ταμία) όταν εκλέχτηκε πρόεδρος με τις ψήφους της Ανεξάρτητης Κίνησης και του ΠΑΜΕ ο Κ. Τουλγαρίδης με βάση το ότι ήταν πάλι πρώτη και ενισχυμένη δύναμη (μεγάλη διάθεση σύνθεσης και συνεργασίας από τις τότε σκληρά μνημονιακές δυνάμεις!!!) : https://www.syllogosksotiriou.gr/2011-12-26-22-40-52/ το πρακτικό συγκρότησης προεδρείου 2013 – εκλέχτηκε μόνο πρόεδρος για 2 χρόνια!!!
  • Από το 2013 που οι συνάδελφοι έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία στην Ανεξάρτητη Κίνηση για να αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά τα Μνημόνια, την αξιολόγηση, την αδιοριστία και τις περικοπές η παλιά ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ μαζί με πολλά πρόσωπα δ/ντών και της ιεραρχίας μεταλλάχτηκαν σε ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ για να κρύψουν το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ παρελθόν τους. Ωστόσο και πάλι συνέχισαν την πιο έντονη πολεμική στην Ανεξάρτητη Κίνηση / Παρεμβάσεις, συνέχισαν την υπονόμευση της αγωνιστικής στάσης του συλλόγου και ΔΕΝ άλλαξαν τον κυβερνητικό συνδικαλισμό παντός καιρού που ξέρουν καλά να κάνουν.

ΥΓ : Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ / Παρεμβάσεις ΠΕ δημιουργήθηκε στο σύλλογο το 1996 και συμμετείχε σε όλα τα μεγάλα γεγονότα στο εκπαιδευτικό κίνημα και όταν ήταν μειοψηφία και όταν έγινε πλειοψηφία στο σύλλογο (μεγάλη απεργία 1997, ΑΣΕΠ 1998, κινητοποιήσεις αναπληρωτών 1999-2003, μεγάλη απεργία των 6 εβδομάδων το 2006, ο αγώνας ενάντια στα Μνημόνια, συγχωνεύσεις- περικοπές, απολύσεις, αξιολόγηση απέναντι σε όλες τις  Μνημονιακές κυβερνήσεις.

Αποκαλυπτικά τα παρακάτω στοιχεία….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail