Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα εκλογών αιρετών στην Αν. Αττική – πίνακες με συγκριτικά αποτελέσματα

Print Friendly, PDF & Email

 

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα σε ΚΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΠΕ στην Αν. Αττική και γενικά

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που στήριξαν την

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Η  άνοδος των Παρεμβάσεων τόσο στο ΚΥΣΠΕ  όσο  και στο ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ  που καταλαμβάνουν και πάλι την πρώτη θέση με αύξηση σε ψήφους, εκφράζει  την  εμπιστοσύνη στο ανεξάρτητο αγωνιστικό ταξικό ρεύμα στην εκπαίδευση  και την τάση ενίσχυσης του αγώνα  για την υπεράσπιση των  δικαιωμάτων,  της δημόσιας εκπαίδευσης και τη ζωής μας.
Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας, ακόμη πιο αποφασιστικά, το συλλογικό αγώνα μαζί με τους συναδέλφους σε όλα  τα κρίσιμα μέτωπα ιδιαίτερα αυτή την περίοδο  εν όψει αλλαγής τρόπου πρόσληψης ,  καταστρατήγησης δικαιωμάτων  των  αναπληρωτών, ενάντια στο φτηνό ευέλικτο σχολείο της αγοράς  και των περικοπών, την αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση (αξιολόγηση –αυτοαξιολόγηση-νέο λύκειο κλπ), τη χρόνια λιτότητα, την αντιασφαλιστική  πολιτική.

Τα σχήματα που συμμετέχουν –συνεργάζονται  με τις  Παρεμβάσεις στην Ανατολική Αττική

ακολουθούν οι πίνακες με τα συγκριτικά αποτελέσματα :

Συγκριτικά Αποτελέσματα ΠΥΣΠΕ ΑΠΥΣΠΕ  ΚΥΣΠΕ στην Αν ΑΤΤΙΚΗ  2018 – 16

Αποτελέσματα ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ανά ΔΝΣΗ 2018

μεγάλη επιτυχία των Παρεμβάσεων που ανδείχτηκαν σε πρώτη δύναμη αυξάνοντας τη διαφορά τους από τις άλλες παρατάξεις :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το ΠΥΣΠΕ :


ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Συμμετέχουν στηρίζουν οι:

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΠΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗΣ του συλλόγου «Σωκράτης»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ του συλλόγου «Κ. Σωτηρίου»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ του συλλόγου «Δελμούζος»

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ/ του συλλόγου Γλυφάδας/ Βάρης/ Βούλας/ Βουλιαγμένης

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Χαιρετίζουμε όλες και όλους εσάς, που στηρίξατε στις εκλογές το «Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο» στο ΠΥΣΠΕ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αγώνα.
Παρά τη μεγάλη αύξηση σε ψήφους που εκφράστηκε συνολικά στην Αν. Αττική το «Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο» έμεινε στην Τρίτη θέση και δεν κατάφερε να εκλέξει αιρετό. Η κοινή κάθοδος σε ένα ψηφοδέλτιο των δυνάμεων του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού (εκτός της ΔΗΣΥ) και η καθαρή στήριξη του όπως φαίνεται στις κάλπες σε όλα τα εκλογικά τμήματα από την κυβερνητική παράταξη «Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών» στην οποία συμμετέχουν άλλωστε οι «Ενωμένοι Εκπαιδευτικοί», έφερε το ψηφοδέλτιο των «Προοδευτικών Ρευμάτων -Ενωμένων Εκπαιδευτικών- ανένταχτων» στη δεύτερη θέση και εξέλεξαν το 2ο  αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Αν Αττικής.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι  θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και της δημόσιας εκπαίδευσης μέσα από τη συλλογική δράση και τους συλλόγους όπως κάναμε και πριν εκλέξουμε αιρετό αλλά και όταν εκλέξαμε αιρετό. Θα σταθούμε απέναντι στην επιβολή από τη διοίκηση της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, τις συγχωνεύσεις, καταργήσεις τμημάτων και θέσεων εργασίας και σε κάθε περίπτωση αυθαιρεσίας σε βάρος συναδέλφων ή ρουσφετιού ακόμα και αν γίνεται με την ανοχή ή τη συναίνεση αιρετών. Θα αποκαλύψουμε και θα αντιπαλέψουμε κάθε απόπειρα επαναφοράς των εποχών της αδιαφάνειας όπου οι αιρετοί, τα ίδια ακριβώς πρόσωπα, αλλά κάτω από άλλους  συνδικαλιστικούς σχηματισμούς[ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ]  λειτουργούσαν  στη λογική  της συνδιοίκησης και συνδιαχείρισης.

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων περνάει μέσα από την πάλη ενάντια στο φτηνό ευέλικτο ανταγωνιστικό σχολείο της αγοράς που προσπαθούν οικοδομήσουν Υπ Παιδείας ΕΕ και ΟΟΣΑ και προσπαθεί να υλοποιεί η διοίκηση.

Σ΄ αυτό τον αγώνα θα συνεχίσουμε αποφασιστικά και καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους να είναι παρόντες. Ο ενωμένος συλλογικός αγώνας σύγκρουσης με την αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική είναι η μόνη διέξοδος και ελπίδα για ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail