ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Print Friendly, PDF & Email

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Συλλόγου ” Κώστας Σωτηρίου”

Είμαστε αντίθετοι στην Αξιολόγηση-Χειραγώγηση και στην ατομική αξιολόγηση

Λήψη μέτρων και ετοιμότητα του Κλάδου

Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε κάθε σχεδιασμό της κυβέρνησης της ΝΔ και του Υπουργείου Παιδείας, για την επαναθεσμοθέτηση της ατομικής αξιολόγησης και κάθε αξιολόγησης-χειραγώγησης, η οποία μάλιστα θα επιχειρηθεί να  συνδεθεί με δημοσιονομικά και τιμωρητικά χαρακτηριστικά, με καθήλωση των μισθών και με την πιθανότητα απολύσεων.

Η μάχη που δώσαμε ως εκπαιδευτική κοινότητα, το 2014, ενάντια στην ατομική αξιολόγηση-χειραγώγηση (Π.Δ.152/2013) δε σβήνεται από τη συλλογική μας μνήμη τόσο εύκολα. Κάθε προσπάθεια από την κυβέρνηση να επαναφέρει ένα σύστημα αξιολόγησης απέναντι από τις ψηφισμένες θέσεις του Κλάδου θα μας βρει απέναντι με κάθε δυνατό τρόπο.

Καλούμε τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, εφόσον η κυβέρνηση επιχειρήσει να θεσμοθετήσει ένα πλαίσιο αξιολόγησης-χειραγώγησης, να δώσει τη μάχη, για να μην περάσει έχοντας στο οπλοστάσιό της τις ψηφισμένες μας θέσεις. Στην περίπτωση που το υπουργείο παιδείας δε λάβει υπόψη του τις θέσεις του κλάδου για την αξιολόγηση (Απόφαση της 88ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ)  το ΔΣ της ΔΟΕ οφείλει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και μέτρα, ώστε συνολικά ο Κλάδος να δώσει εκ νέου τη μάχη με κάθε μορφή και με προκήρυξη απεργίας-αποχής την κατάλληλη στιγμή.

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail