Ένα τετράδιο για τη Γάζα σύντομα στον προορισμό του

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η συμμετοχή του συλλόγου μας στην Πρωτοβουλία ” Ένα τετράδιο για τη Γάζα ” ολοκληρώθηκε σήμερα με την παράδοση του υλικού στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Το σχολικό υλικό που, με αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον ηρωικό αγώνα του λαού της πολύπαθης Γάζας,  συγκεντρώθηκε από δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του συλλόγου μας, μεταφέρθηκε σήμερα και σύντομα θα «σαλπάρει» για τον προορισμό του με ευθύνη της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων.

To Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που με τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία αυτή πρόσφεραν στους μαθητές μας  την ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με τη βαρβαρότητα που βιώνουν ο λαός και τα παιδιά της Παλαιστίνης,  αλλά και να ενεργοποιηθούν τα ίδια μέσα από μια συλλογική δράση  αλληλεγγύης.

Παρακαλούμε  τους συναδέλφους /σες  Διευθυντές/ντριες να μεταφέρουν στους μαθητές μας  το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα:

Αγαπητά μας παιδιά,

Εμείς οι δάσκαλοι και οι δασκάλες,  σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για τη συμπαράσταση και τη αλληλεγγύη που δείξατε στους συμμαθητές σας των βομβαρδισμένων σχολείων της Γάζας  και να είστε σίγουροι ότι οι μακρινοί σας φίλοι θα νιώσουν δυνατοί και  χαρούμενοι καθώς με καινούρια τετράδια και μολύβια θα μπορούν να ξαναγράψουν και να ξαναζωγραφίσουν  τα όνειρά τους για μια ελεύθερη πατρίδα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου