ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΝΤΩΝ-ΔΝΤΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Print Friendly, PDF & Email

 

Ελευθέριος Μαραγκουδάκης Γλυκά Νερά, 8 Αυγούστου 2011

Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70 ΠΡΟΣ: Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε.

Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής Ανατολικής Αττικής και τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε.

e-mail: elmar@sch.gr

Τηλ: 6973829038 «Αλέξανδρος Δελμούζος» «Γλυφάδας – Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης» «Κ. Σωτηρίου» «Σωκράτης»

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΝΤΩΝ-ΔΝΤΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με πράξη του ΠΥΣΠΕ προτείνεται η τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Αναμένεται η τοποθέτησή τους από τον Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αττικής. Η πρόταση διαμορφώθηκε σύμφωνα με τον τελικό αξιολογικό πίνακα και τις δηλώσεις τοποθέτησης των υποψηφίων.

Ο πίνακας με τα ονόματα των νέων Δντών – Δντριών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δνσης Π.Ε. Ανατ. Αττικής μετά την υπογραφή του από τον περιφερειακό Διευθυντή. Αναμένεται η απόφαση να προβλέπει ανάληψη υπηρεσίας των τοποθετούμενων αυτοπροσώπως μέχρι και την Παρασκευή 19-8-2011.

Εύχομαι στις Διευθύντριες και στους Διευθυντές που τοποθετούνται και ιδίως σε όσους επιλέγονται για πρώτη φορά ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο τους. Από την πλευρά μου μέσα στα πλαίσια του θεσμικού μου ρόλου θα βρίσκομαι δίπλα τους για να στηρίζω τις προσπάθειες τους και συνολικά το δύσκολο έργο τους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ελευθέριος Μαραγκουδάκης

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ανατ. Αττικής

Όσοι Συνάδελφοι επιθυμούν να λαμβάνουν τα ενημερωτικά δελτία στο προσωπικό τους ταχυδρομείο, μπορούν να μου στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση elmar@sch.gr.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση