ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Print Friendly, PDF & Email

 

Ελευθέριος Μαραγκουδάκης

Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70

Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Τηλ: 6973829038

e-mail: elmar@sch.gr

Γλυκά Νερά, 4 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ: Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε.

Ανατολικής Αττικής και τα Δ.Σ.

των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε.

«Αλέξανδρος Δελμούζος»

«Γλυφάδας – Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης»

«Κ. Σωτηρίου»

«Σωκράτης»

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (4-8-2011) τοποθετήθηκαν σε οργανικά κενά Συνάδελφοι, που βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ. Όσοι δεν τοποθετήθηκαν σε οργανικά κενά με δήλωσή τους, τοποθετήθηκαν με ένα από τα παρακάτω κριτήρια:

α) Στην περίπτωση που οι Εκπαιδευτικοί ήταν περισσότεροι από τις κενές οργανικές θέσεις (ΠΕ 70), τοποθετήθηκαν σε αυτές, όσοι είχαν τα λιγότερα μόρια.

β) Στην περίπτωση που οι κενές οργανικές θέσεις ήταν περισσότερες από τους Εκπαιδευτικούς (ΠΕ 60), τοποθετήθηκαν στις εγγύτερες στο κέντρο του νομού θέσεις, όσοι είχαν τα λιγότερα μόρια.

Όσοι δεν τοποθετήθηκαν, παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα για ένα έτος σε λειτουργικά κενά.

Όσοι ενδιαφέρονται για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ να ενημερώνονται τακτικά για το χρονικό διάστημα, που θα υποβληθούν αιτήσεις από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. (http://dipe-anatol.att.sch.gr). Έχω τονίσει και σε προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο, ότι οι Συνάδελφοι δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς η διαδικασία αναμένεται να εξελιχθεί το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου. Εκτιμώ επίσης, ότι θα υπάρχουν αρκετά λειτουργικά κενά και οι περισσότερες αιτήσεις θα ικανοποιηθούν.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ελευθέριος Μαραγκουδάκης

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ανατ. Αττικής

Όσοι Συνάδελφοι επιθυμούν να λαμβάνουν τα ενημερωτικά δελτία στο προσωπικό τους ταχυδρομείο, μπορούν να μου στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση elmar@sch.gr.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση