ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΙΡΕΤΟΥ ΕΛ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

Τηλ: 6973829038

e-mail: elmar@sch.gr

Γλυκά Νερά, 1 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ: Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε.

Ανατολικής Αττικής και

τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε.

«Αλέξανδρος Δελμούζος»

«Γλυφάδας – Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης»

«Κ. Σωτηρίου»

«Σωκράτης»

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μετά την εκλογή του Θανάση Γκούμα στο Δ.Σ. της ΔΟΕ αναλαμβάνω καθήκοντα τακτικού Αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Ανατ. Αττικής.

Αισθάνομαι την ανάγκη διερμηνεύοντας ως Αιρετός τα αισθήματα όλων των Συναδέλφων, να συγχαρώ και δημόσια το φίλο Θανάση για την επιτυχία του αυτή και να τον ευχαριστήσω για τη μακροχρόνια προσφορά του και τη συνεργασία που είχε με όλους τους συνδικαλιστές και όλους τους Συναδέλφους της Ανατολικής Αττικής.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη, να απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε όλες και όλους εσάς τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους, που δίνετε τον καθημερινό αγώνα της εκπαίδευσης τις πιο πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η συγκυρία είναι πραγματικά δύσκολη και είναι απαραίτητο ως Κλάδος να δείχνουμε ισχυρά αντανακλαστικά, προκειμένου να περιφρουρούμε τα κεκτημένα που θίγονται από την ισοπεδωτική και άδικη οικονομική πολιτική.

Από την πλευρά μου θα πορεύομαι σύμφωνα με τις θέσεις του Κλάδου και θα συνεργάζομαι με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών του νομού μας. Θα βρίσκομαι επίσης στη διάθεση κάθε Συναδέλφου χωρίς καμιά εξαίρεση, που θα χρειαστεί τη γνώμη μου, την αρωγή μου, τη συμπαράστασή μου. Η διαφάνεια, η πιστή εφαρμογή των νόμων αλλά και η αγωνιστικότητα που απαιτεί η θέση του Αιρετού θεωρούνται αυτονόητες αρχές στη λειτουργία μου.

Έχοντας επίγνωση ότι σε όλες τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουμε οι άνθρωποι είμαστε προσωρινοί, φιλοδοξώ, όταν έρθει η ώρα της αποχώρησης μου από το συγκεκριμένο ρόλο, να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια και να έχω συμβάλει στην κατοχύρωση διαδικασιών, συμπεριφορών και πρακτικών, που αντιστοιχούν σε περήφανους, αξιοπρεπείς και υψηλού επιπέδου Εκπαιδευτικούς.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ελευθέριος Μαραγκουδάκης