ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011(από Ελευθέριο Μαραγκουδάκη αν. Αιρετό Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής)

Print Friendly, PDF & Email

Ελευθέριος Μαραγκουδάκης

Δάσκαλος 4ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας

αν. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Τηλ: 6973829038

 e-mail: elmar@sch.gr

 

Παιανία,  18 Απριλίου 2010

 

ΠΡΟΣ: Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. 

 Ανατολικής Αττικής

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

 ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010 – 2011

 

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

                Σας ενημερώνω συγκεντρωτικά για τις δυνατότητες υποβολής αιτήσεων μεταθέσεων – αποσπάσεων που έχετε και η διαδικασία τους βρίσκεται σε εξέλιξη την περίοδο που διανύουμε.

 

                α. Έως 30-4-2010 μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις για απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ καθώς και σε όσους φορείς προβλέπεται από το νόμο.

 

                β. Αναμένεται ανάρτηση πίνακα με τα οργανικά κενά από το ΠΥΣΠΕ, προκειμένου να υποβληθούν δηλώσεις προτίμησης από όσους έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης από το Νοέμβριο και από όσους  μετατέθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Ανατ. Αττικής από άλλα ΠΥΣΠΕ. Η διαδικασία δεν προβλέπεται να προχωρήσει πριν από τις αρχές Μαΐου λόγω της ανασυγκρότησης του συμβουλίου. Επισημαίνω ότι καλό είναι να μην συμπληρωθούν οι δηλώσεις μόνο με τα κενά που θα φαίνονται στον πίνακα που θα αναρτηθεί, καθώς θα προκύψουν και άλλα κατά τη διαδικασία των μετακινήσεων. Για παράδειγμα, αν υπάρχει κενό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορωπίου και το κενό αυτό καλυφθεί με εκπαιδευτικό που πριν είχε οργανική θέση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κορωπίου το κενό που δημιουργείται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κορωπίου δεν φαίνεται καθώς δεν είναι δυνατόν εξαρχής να προβλεφθεί η μετακίνηση του συγκεκριμένου συναδέλφου. Για το λόγο αυτό καλό είναι οι δηλώσεις να συμπληρωθούν όχι μόνο με βάση τα κενά αλλά με βάση και τις επιθυμίες ανεξάρτητα από το εάν συμπίπτουν με τα κενά ή όχι.

 

                γ. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των μεταθέσεων – τοποθετήσεων εντός ΠΥΣΠΕ, θα υπάρξει δυνατότητα για όσους επιθυμούν να ζητήσουν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ. Θα προηγηθεί σχετική εγκύκλιος, που θα αναφέρει τους λόγους και τις σχετικές προθεσμίες. Υπενθυμίζω, ότι για τους συναδέλφους που διορίστηκαν το 2009 και τοποθετήθηκαν προσωρινά με απόφαση του ΠΥΣΠΕ, δεν υπάρχει υποχρέωση να υπηρετήσουν την οργανική θέση που θα πάρουν φέτος, προκειμένου να θεμελιώσουν το 2011 δικαίωμα μετάθεσης, τόσο αν την έχουν επιλέξει, όσο κι αν τοποθετηθούν υποχρεωτικά από  το ΠΥΣΠΕ.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

     Ελευθέριος Μαραγκουδάκης

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση