Όλοι στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου 13/12 για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 5/ 10-12-17                                                                                       Προς: τα μέλη

 

Το ΔΣ του συλλόγου καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή την Τετάρτη 13/12, στη συγκέντρωση στις 3:30μμ στο Ειρηνοδικείο του Κορωπίου για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς.

Συμμετέχουμε μαζί με άλλες συλλογικότητες στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και στην επιχείρηση καταστολής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ η οποία με τα ΜΑΤ και αστυνομική παρουσία προσπαθεί να κάμψει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και να επιβάλει ένα ακόμα προαπαιτούμενο για την Γ΄ αξιολόγηση.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστή στην εφαρμογή του συνόλου των μνημονίων, επεκτείνει τους πλειστηριασμούς, με αποτέλεσμα πρώτες κατοικίες να υφαρπάζονται από τις τράπεζες ακόμη και για ευτελείς οφειλές. Μετά από τη λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων, την εκτίναξη της ανεργίας και το χτύπημα των βασικών εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, τράπεζες και Funds, ετοιμάζονται να λεηλατήσουν τη λαϊκή περιουσία. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου από τα λαϊκά στρώματα στο κεφάλαιο, μέσα από τη διαδικασία των πλειστηριασμών. Από τη μια νέα κέρδη, από την άλλη ξεσπίτωμα, κλοπή των κόπων μιας ζωής. Για τη χιονοστιβάδα των «κόκκινων δανείων» δεν ευθύνονται οι λαϊκές οικογένειες που πήραν στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια, ούτε οι αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες κι οι αγρότες που δανείστηκαν για τη δουλειά τους. Ευθύνονται οι τράπεζες με την τοκογλυφική πολιτική τους και τα μνημόνια διάρκειας, που επιβάλλουν Κυβερνήσεις- Ευρωπαϊκή Ένωση -Δ.Ν.Τ, για χάρη ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

 

Με τη συμμετοχή, μαζί με άλλα σωματεία και συλλογικότητες , να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς και την καταστολή.

Από την ΑΔΕΔΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας και περιουσίας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail