Θεατρική παράσταση -Πόρτο Μπουλούκι 11&12/11 στο 2ο Δ.Σ Πόρτο Ράφτη με συμμετοχή εκπαιδευτικών του συλλόγου μας

Print Friendly, PDF & Email

     H ερασιτεχνική θεατρική ομάδα
«  Πόρτο Μπουλούκι» δημιουργήθηκε   πριν 3 χρόνια από έναν πυρήνα εκπαιδευτικών και γονιών του 2ου Δ.Σ Πόρτο Ράφτη. Ανέβασε την παράσταση « Σε ελεύθερη πτώση» βασισμένη σε μια σύνθεση κειμένων του Μ.   Ποντίκα    και της  Μ. Δούκα. Φέτος δουλέψαμε με το βιβλίο του Σ. Σερέφα  «Θα σε πάρει ο δρόμος» και ανεβάζουμε την ομώνυμη παράσταση. Μέσα από  8 μονολόγους-εκμυστηρεύσεις μοναχικοί άνθρωποι μοιράζονται το φορτίο τους με το κοινό. Ο λόγος του Σερέφα άμεσος, σύγχρονος και σαρκαστικός ισορροπεί ανάμεσα στο κωμικό  και τραγικό στοιχείο των ακραίων καταστάσεων που βιώνουν οι ήρωες.
Όπως και την   προηγούμενη φορά εργαστήκαμε συλλογικά σε όλα τα επίπεδα. Οι εμπειρότεροι   βοήθησαν στη σκηνοθεσία και τη διδασκαλία των ρόλων.
Φέτος ενταχθήκαμε  στις δραστηριότητες του  Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και στηριχτήκαμε τόσο από την Δ/νση του σχολείου μας ,  όσο και από το  Σύλλογο Εκπαιδευτικών Κ. Σωτηρίου  χωρίς την οικονομική στήριξη του οποίου δε θα μπορούσαμε να διαμορφώσουμε κατάλληλα  το χώρο  και  να πραγματοποιήσουμε την παράσταση.
Η θεατρική μας ομάδα είναι  ανοιχτή σε όποιον θέλει να έρθει σε επαφή με τη θεατρική δράση  και  αγαπά  το θέατρο.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail