ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Print Friendly, PDF & Email

ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ και ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ», ΜΕ ΤΗΝ Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΝΟΤΙΑΣ».

12524037_545311192303365_1664988704978656236_nΟ Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουν τα νέα σύγχρονα συστήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου του Δημοτικού Κινηματογράφου Μαρκοπούλου «Άρτεμις» και σας προσκαλούν στην Α΄ προβολή της ταινίας «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ.
Με την πλειονότητα των ταινιών, να διανέμεται πλέον μόνο σε ψηφιακή μορφή, το ιστορικό Δημοτικό Κινηματοθέατρο εκσυγχρονίζεται με την απόκτηση ψηφιακής μηχανής προβολής, που υποστηρίζει τα νέα μέσα διανομής και αναπαραγωγής εικόνας και ήχου, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στο κοινό της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, να απολαμβάνει ταινίες Α΄ προβολής, στην αρχική ποιότητα των δημιουργών τους, σε απαράμιλλη ψηφιακή πιστότητα και απόδοσης, χωρίς τις αλλοιώσεις και φθορές των αναλογικών μέσων.
«Ως υπεύθυνος φορέας λειτουργίας του Κινηματοθεάτρου «Άρτεμις», είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που κατορθώσαμε μετά τη ριζική ανακαίνιση του το 2012, στην κύρια αίθουσα χωρητικότητας τριακοσίων δέκα (310) θεατών, στους βοηθητικούς χώρους, τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την προσθήκη της καινούριας αίθουσας – Πολυχώρου Πολιτισμού «Νικολάου & Κωνσταντίνου Μεθενίτη», χωρητικότητας εκατό σαράντα (140) ατόμων στον 1ο όροφο, να συνεχίσουμε να επενδύουμε στον Πολιτισμό και την ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών της πόλης μας.

Με την ανανέωση των τεχνικών υποδομών του Κινηματογράφου μας, εγκαινιάζουμε τη νέα ψηφιακή εποχή λειτουργίας του, διατηρώντας όμως και φέτος τις ίδιες τιμές και προσφορές στα εισιτήρια, με στόχο τη δυνατότητα πρόσβασης ευπαθών και ειδικών ομάδων συμπολιτών μας. Σας εύχομαι καλή νέα κινηματογραφική χρονιά. Σας περιμένουμε όλους!», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κος Γιάννης Πολίτης.

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» ανοίγει λοιπόν την αυλαία του στη νέα ψηφιακή εποχή, με την ολοκαίνουργια ταινία «Νοτιάς» του σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη, μια δεκαετία μετά το θρίαμβο της «Πολίτικης Κουζίνας».

«ΝΟΤΙΑΣ»
Προβολές:
Παρασκευή 5, έως και Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016
ώρες 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Zωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος

Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες, φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60, ’70 και ’80, πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Σας περιμένουμε όλους, στη νέα ψηφιακή εποχή του Κινηματογράφου «Άρτεμις»!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail