Ελεύθερα βιβλία στο διαδίκτυο

Print Friendly, PDF & Email

Πηγές με δωρεάν ελληνικά ηλεκτρονικά βιβλία (free greek ebooks)

Λίστα ιστοσελίδων που διαθέτουν δωρεάν ελληνικά ηλεκτρονικά βιβλία (free greek ebooks) με δυνατότητα online ανάγνωσης ή και download. (Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς)

Ανοικτή Βιβλιοθήκη OPENBOOK


Όλα τα βιβλία που περιέχονται στον κατάλογο της Ανοικτής Βιβλιοθήκης διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα στο Διαδίκτυο από τους δημιουργούς ή τους εκδοτικούς οίκους. Τα έργα της ενότητας “Κλασική Λογοτεχνία” είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων.

 

 

24γράμματα

δωρεάν βιβλία 01

Το περιοδικό  24γράμματα συντηρεί μια ψηφιακή Βιβλιοθήκη Ανοιχτής πρόσβασης με περισσότερα από 2500 επιλεγμένα Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά δωρεάν βιβλία.

δωρεάν βιβλία 02

Σε πολλά από τα βιβλία της συλλογής έχουν εξαντληθεί τα πνευματικά δικαιώματα (έχουν περάσει 70 έτη από το θάνατο του συγγραφέα), όμως υπάρχουν και νεότερα που τα έχουν αποστείλει οι ίδιοι οι συγγραφείς ή οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων στο 24γράμματα.

ebooks4Greeks

δωρεάν βιβλία 05

Το eBooks4Greeks είναι μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες όσον αφορά τα δωρεάν βιβλία, και διαθέτουν μια τεράστια συλλογή τίτλων σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες.

δωρεάν βιβλία 06

Εκτός από παλιά, κλασσικά, και σπάνια βιβλία, θα βρείτε και νεότερα έργα λογοτεχνίας, που έχουν δημοσιευτεί ακόμα και το 2013 και έχουν αποσταλεί από τον ίδιο το συγγραφέα.

free-ebooks

δωρεάν βιβλία 07

Μία ταχέως ανερχόμενη σελίδα σχετική με δωρεάν βιβλία, το free-ebooks διαθέτει δεκάδες εκατοντάδες τίτλους, με ιδιαίτερη έμφαση στα Επιστημονικά βιβλία (800+ τίτλοι) και τα βιβλία για παιδιά (750+).

δωρεάν βιβλία 08

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail