Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια 2/11/16 -Τόπος διεξαγωγής-Ώρες προσέλευσης-Σταυροδοσία

Print Friendly, PDF & Email

Επισυνάπτουμε όλη την εγκύκλιο ΕΔΩ για τη διεξαγωγή Εκλογών αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια  Α/θμιας &Β/θμιας Εκπ/σης»

Ψηφίζουμε σε 3 διαφορετικές κάλπες

1. για αιρετούς εκπροσώπους στο ΚΥΣΠΕ  ( 2 σταυροί)

2. για αιρετούς εκπροσώπους στο ΑΠΥΣΠΕ ( 2 σταυροί)

3. για αιρετούς εκπροσώπους στο ΠΥΣΠΕ  ( 2 σταυροί)

Συγκεκριμένα για την Ανατολική Αττική

Κατανομή εκπαιδευτικών σε εκλογικά τμήματα για τις εκλογές ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ 02/11/16

1η  εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 2ο Δ.Σ Αγ.Στεφάνου. Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) του Δήμου Ωρωπού (Αυλώνας, Αφίδνες, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκ. Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός).
2η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 2o Δ.Σ Αγ.Στεφάνου.Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) του Δήμου Διονύσου (Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα.
3η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής,στο 3ο Δ.Σ Αχαρνών.Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί από το 1ο έως και το 10ο Δ.Σ και Ν/Γ Αχαρνών.
4η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 3ο Δ.Σ Αχαρνών.Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί από το 11ο έως και το 20οΔ.Σ και Ν/Γ Αχαρνών και Δ.Σ και Ν/Γ Βαρυμπόμπης.
5η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 3ο Δ.Σ Αχαρνών. Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί από το 21ο έως και το 30 ο Δ.Σ Αχαρνών, από το 21ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών έως και το 36 Ν/Γ Αχαρνών, και από τις σχολικές μονάδες των Θρακομακεδόνων

Για το σύλλογο Π.Ε. Αν. Αττικής  “Κ. Σωτηρίου”

6η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 1ο Δ.Σ Βάρης. Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και οι εκπαιδευτικοί που ανήκουνστις Σχολικές Κιτσίου και Αγ.Μαρίνας Κορωπίου.
7η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 3o Δ.Σ Κορωπίου.Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου, Κρωπίας κ’ Δημοτικής ΕνότηταςΠαιανίας
8η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 1ο Δ.Σ Καλυβίων.Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Λαυρεωτικής και Σαρωνικού.
9η εφορευτική επιτροπήτης Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 1ο Δ.Σ Ν.Μάκρης.Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαραθώνα κ ́Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας
10η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής,στο 1ο Δ.Σ Παλλήνης. Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Παλλήνης (Γέρακας-Παλλήνη-Ανθούσα)
11η εφορευτική επιτροπή της Δ/νσης ΠΕ Αν.Αττικής, στο 1ο Δ.Σ Παλλήνης.Ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου κ ́ Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών
Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε περισσότερες από μια σχολικές μονάδες, ψηφίζουν βάσει της κύριας τοποθέτησής τους (σχολική μονάδα που υπηρετούν τις περισσότερες ώρες)
Ώρες προσέλευσης: (από την εγκύκλιο)
…….ότι η εκλογή γίνεται ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής από την 9η πρωινή μέχρι την 5η μεσημβρινή ώρα.
Η εκλογή μπορεί να παραταθεί μέχρι της 8ης μεταμεσημβρινής ώρας το αργότερο, εφόσον υπάρχουν εκλογείς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν.

……Συγκέντρωση των ενστάσεων κατά του κύρους της εκλογής, οι οποίες υποβάλλονται από υποψηφίους μέσα σε πέντε (5) ημέρες από τη διεξαγωγή της εκλογής, εξέταση αυτών και σύνταξη σχετικής πράξης για την αποδοχή ή απόρριψή τους μέσα σε τρεις (3)ημέρες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής τους (άρθρο 29)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail