Εθελοντική αιμοδοσία εκπαιδευτικών Πέμπτη 15/2/18 στο 1ο Δ.Σ.Μαρκοπούλου

Σας ενημερώνουμε πως οι καθιερωμένες ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες των εκπαιδευτικών που διοργανώνει η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής σε συνεργασία με τους Συλλόγους των Εκπαιδευτικών και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» θα πραγματοποιηθούν κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες οι οποίες ζητήθηκαν από την αρμόδια για την αιμοληψία υπηρεσία (σύμφωνα με τις συνήθεις υπάρχουσες ανάγκες για κάλυψη σε αίμα.

Για το σύλλογό μας :

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου  2018 στο 1ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου (Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990/25234), για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του πρώην 2ου Γραφείου.

Για να επιτραπεί η αιμοδοσία στους εκπαιδευτικούς, θα πρέπει απαραιτήτως οι Διευθυντές των σχολείων να αποστείλουν συγκεντρωτικές καταστάσεις με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετάσχουν το αργότερο μέχρι δύο ημέρες πριν την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας στην ηλ. διεύθυνση του τμήματος Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής health.ed@dipe-anatol.att.sch.gr. Για την καλύτερη οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας ως προς τον αριθμό των αιμοληπτών και την έγκαιρη εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών, δεν θα γίνονται δεκτοί οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται κατά τις ώρες από 9:00-14:00. Ωστόσο, για τη διευκόλυνση του συνεργείου αιμοληψίας, συνιστάται οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν να έχουν προσέλθει μέχρι τις 13:00. Επίσης, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η άσκοπη ταλαιπωρία των συναδέλφων, καλό είναι να μη δηλώσουν συμμετοχή όσοι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν είναι σε θέση να δώσουν αίμα (επισυνάπτεται σχετική ενημέρωση του Νοσοκομείου).

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα  από τη Δ/νση.

Η αρχική ανακοίνωση