Αποφάσεις και ψηφίσματα Γενικής Συνέλευσης 28/11/17 -Για τις εξελίξεις και το πρόγραμμα δράσης  , -Για τις νέες δομές και την αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση, -Για το πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας, -Ανεπιθύμητα τα κλιμάκια του ΟΟΣΑ στα σχολεία μας!, – Να κλείσουν τώρα όλες οι βάσεις του θανάτου! Όχι στα πυρηνικά στον Άραξο! Όχι στα πολεμικά σχέδια

Print Friendly, PDF & Email

Για τις εξελίξεις και το πρόγραμμα δράσης    ΕΔΩ

Η κυβέρνηση έχει πάρει στην πλάτη της την πλήρη εφαρμογή του αντιδραστικού σχεδίου και την επιβολή όλων των μέτρων των Μνημονίων και των συνολικών σχεδίων τόσο του ελληνικού κεφαλαίου όσο και της ΕΕ και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Για τις νέες δομές και την αξιολόγηση – αυτοαξιολόγησηΕΔΩ

Τα σχέδια για αλλαγή στις δομές της εκπαίδευσης, όπως φαίνονται στις νέες εξαγγελίες του Υπ Παιδείας,  οδηγούν σε ακόμα πιο σκληρές συγκεντρωτικές δομές ελέγχου των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών  και επαναφέρουν την αξιολόγηση και αυτοαξιολόγηση.

Για το πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας…ΕΔΩ

Το τελευταίο διάστημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) για τη θεσμοθέτηση του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας ως απαραίτητης προϋπόθεσης εργασίας για τους εκπαιδευτικούς. Το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας θα αφορά όχι μόνο τους αποφοίτους των παιδαγωγικών τμημάτων και των καθηγητικών σχολών αλλά και τους ήδη εργαζομένους εκπαιδευτικούς στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, μόνιμους και αναπληρωτές.

Η απαξίωση των πτυχίων μας δε θα περάσει!

Ανεπιθύμητα τα κλιμάκια του ΟΟΣΑ στα σχολεία μας!   ΕΔΩ

Ο ρόλος του ΟΟΣΑ στην προώθηση της αντιεκπαιδευτικής στρατηγικής είναι γνωστός. Μια σειρά αντιδραστικές εκπαιδευτικές αλλαγές προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων είναι συνταγές που φέρνουν την υπογραφή του

Να κλείσουν τώρα όλες οι βάσεις του θανάτου! Όχι στα πυρηνικά στον Άραξο! Όχι στα πολεμικά σχέδια. ΕΔΩ 

Παλεύουμε για τη ειρήνη και τη ζωή τη δική μας και όλων των λαών! Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου! Ούτε σκέψη για πυρηνικά στον Άραξο ούτε και πουθενά! Ανατροπή της φιλοπολεμικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Έξω το ΝΑΤΟ και η ΕΕ! Καμιά συμμετοχή του Ελληνικού Κράτους στον ιμπεριαλιστικό, διακρατικό πόλεμο! Η ζωή θα νικήσει!

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail