ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Print Friendly, PDF & Email

 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ                     

 ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ»                                                        8 Νοεμβρίου 2016

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια. Με μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και στον Σύλλογό μας οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» καθιερώνονται ως η σημαντική δύναμη ανατροπής (ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ) που παραμερίζει στην πράξη κόμματα και τις ακραίες παραταξιακές νοοτροπίες. Η ψήφος όλων μας, ψήφος ανατροπής και ενίσχυσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΝΩΤΙΚΩΝ (ΑΕΕΚΕ) ρευμάτων, με μεγάλη απήχηση –όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα- και σε πανελλαδικό επίπεδο, σηματοδοτεί την καινούργια αντίληψη ρήξης με τις παλιές  νοοτροπίες του κατεστημένου και της παλιάς κοπής συνδικαλισμού.

‘Εχουμε μπροστά μας δύσκολα θέματα να αντιμετωπίσουμε και είναι ανάγκη να συνθέσουμε και να δράσουμε με πνεύμα ΕΝΩΤΙΚΟ. Οι καιροί απαιτούν και οι Συνάδελφοι ζητούν ευρύτερες συναινέσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθούμε.

Ο αγώνας συνεχίζεται, θα συναντιόμαστε στα σχολεία, στους δρόμους και όπου χτυπάει η καρδιά της εκπαίδευσης σε κινηματικό και επιστημονικό επίπεδο.

 

ΕΝΟΤΗΤΑΑΓΩΝΑΣΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

  • Παραθέτουμε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της Δ/νσης Αν.Αττικής. Τα εκλογικά τμήματα που αφορούν τον Συλλογό μας είναι το 7ο (Κορωπί) και το 8ο Καλυβίων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail