Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 4ου ΔΣ Μαρκοπούλου : ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Print Friendly, PDF & Email

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Μετά από τρεις εξαιρετικά δύσκολες ημέρες κινητοποίησης και αποχής από τα μαθήματά τους, οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 4ου Δ.Σ. Μαρκοπούλου και οι γονείς τους δικαιώθηκαν τελικά για τον ανυποχώρητο αγώνα τους! Η δασκάλα της τάξης, που την περασμένη Πέμπτη απομακρύνθηκε αυθαιρέτως και εντελώς ξαφνικά από το σχολείο μας, από την Τετάρτη (19/10) είναι πάλι κοντά μας!

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η αποφασισμένη αποχή των μαθητών ανεστάλη και πλέον η ΣΤ’ τάξη επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, με την υπεύθυνη δασκάλα στην έδρα της!

Όλα αυτά επιτεύχθηκαν, κάτω από την πίεση των διαμαρτυρόμενων μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών που δεν έκαναν ούτε σπιθαμή πίσω υποστηρίζοντας το δίκαιο αίτημά τους, την στιγμή που η στάση της Α’ βάθμιας Διεύθυνσης και της διευθύντριας, Βασιλικής Ξυθάλη, εξ αρχής ήταν κατηγορηματικά «ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»!

Ε, λοιπόν αποδείξαμε και θα αποδεικνύουμε συνεχώς στο μέλλον και όποτε χρειαστεί, πως ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΓΙΝΕΤΑΙ, όταν αδικείσαι και διεκδικείς ανυποχώρητος το δίκιο σου!

ΓΙΝΕΤΑΙ, όταν δεν κάνεις πίσω διεκδικώντας τα δικαιώματά σου!

ΓΙΝΕΤΑΙ, όταν διεκδικείς την Παιδεία που αξίζουν τα παιδιά σου, την στιγμή που κάποιοι τους την κλέβουν!

ΓΙΝΕΤΑΙ, όταν δεν μάχεσαι μόνος σου, αλλά ενώνεσαι με τον διπλανό σου για έναν δίκαιο, κοινό σκοπό!

ΥΓ. Χθες πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η προγραμματισμένη κοινή συνέλευση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Μαρκοπούλου, υπό τον συντονισμό της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, όπου εκτέθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της περιοχής μας. Το πρόβλημα της έλλειψης δασκάλων και των κενών υφίσταται δυστυχώς σε αρκετά σχολεία, ενάμιση περίπου μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Στηρίζουμε απόλυτα τον αγώνα και τις προσπάθειες όλων των Συλλόγων Γονέων που διεκδικούν ένα σχολείο για τα παιδιά μας, χωρίς οποιουδήποτε είδους «κενό».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail