Έκπτωση για τους εκπαιδευτικούς – μέλη του συλλόγου στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ

Γνωρίζοντας την αυξημένη δαπάνη που έχουν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινή μετακίνησή τους πολλοί συνάδελφοι, από την Αθήνα ή άλλες περιοχές στα σχολεία-ευθύνης μας, ο σύλλογος, σε συνέχεια και παλιότερης συνεργασίας με το ΚΤΕΛ Αττικής εξασφάλισε έκπτωση, για τα μέλη του , 15%  αλλά γίνεται προσπάθεια και για μεγαλύτερη.

Καλούμε όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν αυτή τη διευκόλυνση, να το δηλώσουν είτε σε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ , είτε στη συνάδελφο Πατέλη Βιολέττα (3ο Δ.Σ. Καλυβίων) 6976372500, η οποία έχει την ευθύνη της επικοινωνίας με το ΚΤΕΛ, από το Δ.Σ.
Ο κάθε συνάδελφος που ενδιαφέρεται πρέπει να έχει :
– μια φωτογραφία ( όπου από την πίσω μεριά θα αναγράφεται το όνομά του)
-μια δήλωσή – αίτηση που θα αναγράφει τα στοιχεία του, το σχολείο που υπηρετεί και τη διαδρομή που χρησιμοποιεί για να φτάσει στο σχολείο του.
( π.χ. Γλυφάδα- Σαρωνίδα ή Πεδίον του Άρεως -Λαγονήσι )

Κατεβάστε την δήλωση- αίτηση των συναδέλφων προς  το σύλλογο ΠΕ « Κ. Σωτηρίου»  ΕΔΩ

Η διευκόλυνση αφορά όλους τους συναδέλφους-όλων των ειδικοτήτων που κάνουν χρήση του ΚΤΕΛ, ανεξάρτητα από το αν είναι μόνιμοι ή αναπληρωτές.
Επίσης όλοι οι συνάδελφοι με βεβαίωση από τη Δ/νση του σχολείου δικαιούνται 25% έκπτωση στη μηνιαία κάρτα του ΚΤΕΛ. Για τη διαδικασία αυτή επικοινωνείτε άμεσα με το ΚΤΕΛ νομού Αττικής.

Οι περιοχές που εξυπηρετεί το ΚΤΕΛ: