ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

 

Ο σύλλογος μας συμμετέχει στην καμπάνια που οργανώνουν συλλογικότητες (Επιτροπές αγώνα και Λαικές συνελεύσεις), σωματεία και δήμοι ενάντια στη φοροεπιδρομή και το νέο μόνιμο φόρο, τον ΕΝΦΙΑ.
Το χαράτσι μονιμοποιείται και επεκτείνεται και σε χωράφια και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα με τη μορφή του ΕΝΦΙΑ.
Ο ΕΝΦΙΑ είναι άδικος. Επιβάλει ενοίκιο στο σπίτι μας.
Οι φορολεηλασία οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Αυξάνουν 700% τη φορολογία στα ακίνητα και προορίζουν τα χρήματα στο όνομα του χρέους για τους τοκογλύφους δανειστές (ΕΚΤ, ΔΝΤ, επενδυτικά κεφάλαια, ξένες τράπεζες), που μόνο το 2014 θα εισπράξουν 31 δισ. € και για τις ενισχύσεις των τραπεζών που έχουν ήδη πάρει πάνω από 250 δισ. € τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Κυβέρνηση, ΕΕ και τραπεζες επιδιώκουν με φόρους, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς (δρομολογούν την κατάργηση της προστασίας από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας από το 2015), αυξηση αναλογικά των δόσεων των στεγαστικών δανείων και την πτώση τιμών πώλησης των ακινήτων να αρπάξουν τα σπίτια και την ακίνητη περιουσία και να τη συγκεντρώσουν στους λίγους.
Απαιτούμε να ανατραπεί η νέα φοροληστεία σε βάρος των οικονομικά αδύνατων και να αλλάξει ριζικά το φορολογικό σύστημα που λειτουργεί προς όφελος των οικονομικά ισχυρών. Αρνούμαστε τους άδικους και δυσβάσταχτους φόρους. Να πληρώσει την κρίση το κεφάλαιο.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ –  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει και στηρίζει το συντονισμό σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων ενάντια στη φοροληστεία και τον ΕΝΦΙΑ και την υπεράσπιση των σπιτιών της  λαϊκής οικογένειας από το κράτος και τις τράπεζες.
Ενάντια στις κατασχέσεις μισθών και την κατοχύρωση των αγαθών για όλο το λαό.

 

παδεία, υγεία, ρεύμα και νερό
δεν είναι εμπορεύματα ανήκουν στο λαό.

 

ypografes syllogos

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail